söndag, april 09, 2006

Gôtt me fesk














När magen började knorra framåt eftermiddagen lockade inget i mitt kylskåp. Balsamvinäger och fläderblomssaft i all ära, men det är ju inget man blir fet av direkt. Dagens projekt fick alltså bli en fotvandring till Stigbergstorget. Hemkommen därifrån med dignande matkassar tillredde jag dessa enkla men ändå delikata mackor: rökt, dillkryddad makrill och spänstig, röd paprika på rostat, grovt bröd, däremellan rikligt med bregott.

/Utbildningsradion

4 kommentarer:

morrmorr sa...

mm gott... å en flaska rött till d.. mmm mmm mm så gott

Pelle sa...

man kan ana en tandprofil på smörgåsen...

Sudden sa...

makrill är klart underskattad mat...men otippat mål att intaga sådär dagen efter kvällen före...

Mattias sa...

först hade jag tänkt steka mig ett par rejäla pannbiffar. men det orkade jag inte. så det fick bli makrill istället. jag kände att jag behövde äta ett djur för att återställa balansen.