
När magen började knorra framåt eftermiddagen lockade inget i mitt kylskåp. Balsamvinäger och fläderblomssaft i all ära, men det är ju inget man blir fet av direkt. Dagens projekt fick alltså bli en fotvandring till Stigbergstorget. Hemkommen därifrån med dignande matkassar tillredde jag dessa enkla men ändå delikata mackor: rökt, dillkryddad makrill och spänstig, röd paprika på rostat, grovt bröd, däremellan rikligt med bregott.
/Utbildningsradion
4 kommentarer:
mm gott... å en flaska rött till d.. mmm mmm mm så gott
man kan ana en tandprofil på smörgåsen...
makrill är klart underskattad mat...men otippat mål att intaga sådär dagen efter kvällen före...
först hade jag tänkt steka mig ett par rejäla pannbiffar. men det orkade jag inte. så det fick bli makrill istället. jag kände att jag behövde äta ett djur för att återställa balansen.
Skicka en kommentar